Suppekuren

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 23. august 2017 | Kategori : Suppe opskrifter

Suppekuren

Generelt vil vi her på 3retter.dk ikke anbefale at man taber sig ved indtagelse af ensidig og uvarieret kost. Det er for det første ikke en sund måde at tabe sig på og for det andet er det ikke en kurform, der giver et varigt vægttab med mindre slankekuren efterfølges af en generel livsstils- og kostændringsplan.

Har du brug for et hurtigt vægttab er suppekuren, der er baseret på daglig indtagelse af kålsuppe, en af de absolut bedste hurtige slankekure overhovedet. Kuren er fyldt med nærende grøntsager og frugt og har et meget lavt fedtindhold. Dog bør man kun overholde denne diæt en uge ad gangen og derefter gå tilbage til et mere normalt kostprogram i mindst to uger. Kålsuppe har et for lavt indhold af komplekse kulhydrater, proteiner, vitaminer og mineraler til at det kan anbefales at fortsætte længere tid end dette.

Fordele og ulemper ved kålsuppekuren

Fordele: Du taber dig hurtigt og kan spise så meget af de fødevarer, der er anført i programmet, som du ønsker. Selvom kuren kun er på syv dage (og ikke bør overholdes i længere tid), er den en fremragende ”kick-starter” for en mere moderat og langvarig diæt.

Ulemper: Nogle mennesker synes at suppen er kedelig, mens andre mennesker har rapporteret om svimmelhed, træthed og nedsat koncentrationsevne.

Syv nøgler til succes

Selvom kålsuppekuren kun er på 7 dage kan den være særdeles vanskelig at overholde, da kosten for langt de fleste menneskers vedkommende vil distancere sig kraftigt fra den man plejer at indtage. Det er derfor vigtigt at overholde følgende 7 punkter, hvis man vil optimere sandsynligheden for en succesfuld suppekur:

1. Følg kostprogrammet slavisk

2. Drik mindst 4 store glas vand om dagen

3. Husk hele tiden dig selv på at det kun er 7 dage. Kuren er med andre ord snart overstået!

4. Suppler kosten med en god multivitamin pille.

5. Udskriv denne artikel, samt artiklen Suppekur på 7 dage og opskriften på kålsuppe, så du kan henvise til dem dagligt.

6. Spis masser af suppe – så meget du overhovedet orker! Forsøg ikke at sulte dig selv, da det så bliver sværere at overholde kostplanen.

7. Prøv at tilsætte forskellige krydderier til suppen for at give den variation.

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *