Tidens mest populære take away retter blandt danskerne

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 25. september 2018 | Kategori : Ikke kategoriseret

Annonce: Artiklen er betalt indhold

Mad ud af huset – eller også kendt som take away – er mere udbredt end nogensinde før.

En ny undersøgelse viser, at langt over 50 % af danskerne bestiller deres take away via deres smartphone eller laptop. Der bestilles ikke blot pizza, men også mange andre delikate retter. I dette blogindlæg får du et indblik i, hvilke take away retter der er de mest populære i øjeblikket. Måske er din livret også at finde på listen.

Pizza

Alle – såvel børn som voksne – elsker pizza.

Det er derfor ikke så overraskende, at pizza er at finde på listen over de mest eftertragtede take away retter. Der hentes og bringes hver dag flere tusinde pizzaer fra de mange danske pizzarier. Blandt de mest anvendte ingredienser til pizzaer kan der nævnes kebab, kylling, skinke, pølser og bacon. Man går aldrig helt galt i byen med pizza – heller ikke til festlige lejligheder.

Spareribs

Spareribs er ligeledes en af de retter, som er elsket af de fleste. Alene duften af spareribs kan få mundvigene til at løbe i vand. Desværre er der kun en mindre andel af landets restauranter, som byder spareribs som take away.

Bones er en af de restaurantkæder, som har langet allerflest spareribs over disken gennem tiden. Denne populære kæde serverer amerikanske spareribs i alle deres restauranter samt take away. Ønsker du at opleve deres komplette menukort, så se her. Du kan nemt og hurtigt bestille din foretrukne ret via deres brugervenlige hjemmeside.

Durum

Durum med kylling og salat eller med kebab og salat er en sikker vinder hos stort set alle danskere. Durum er ikke en dansk ret, men det ændrer ikke på, at danskerne er begejstrede for den velbagte pandekage med kød, salat og dressing. Navnet – durum – stammer fra det tyrkiske ord dürüm. Direkte oversat til dansk betyder det rulle.

I dag kan man få en durumrulle på ethvert gavehjørne – i hvert fald hvis man er bosat i en større by. Nørrebro, København er formentlig den danske bydel, som huser allerflest restauranter med durum på menuen. Her skal du altså en tur forbi, hvis du vil opleve det største udvalg af durumruller.

Sandwich

De fleste take away retter betragtes som usunde, men der er altså også rig mulighed for at bestille sund take away. Du kan for eksempel bestille en lækker sandwich med kylling og bacon eller nogle helt andre ingredienser. Der er stort set ingen grænser for, hvad man kan få i sin sandwich. Foruden kylling kan man få pulled pork, oksestrimler, skinke, tunsalat, rejer, æg og meget andet i sin sandwich. Du kan som regel også vælge mellem forskellige brødtyper. Vælg med fordel fuldkornsbrød for at holde dig sund og slank.

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *