Kål suppe

2017-08-23
  • Til: 1 suppekur
  • Tilberedningstid: 40m

Denne suppe anvendes i suppekuren, men man behøver ikke at være på kur for at kunne sætte pris på denne velsmagende og fedtfattige grøntsagssuppe. Vær dog opmærksom på at nedenstående opskrift giver suppe til en 7 dage lang suppekur til én person – der er med andre ord tale om en stor portion!

Ingredienser

  • 6 Forårsløg (hakkede)
  • 2 Grøn peber (hakkede)
  • 1 dåse Tomater (hakkede eller hele)
  • 3 Gulerødder (skrællet og skåret i mundrette skiver)
  • 250 g Champignon (i tykke skiver)
  • 1 bundt Bladselleri (i skiver)
  • 1⁄2 Hvidkålshoved (grofthakket)
  • 4 stk Grøntsagsbouillon terninger
  • 1 drys Krydderier efter smag (fx salt, peber, persille, karry, hvidløgspulver osv.)
  • 3 l Vand

Fremgangsmåde

Trin 1

Varm en stor gryde op med vandet og grøntsagsbouillonerne indtil de er opløst. Sæt gryden på lavt blus herefter.

Trin 2

Varm en stor pande op og sautér gulerødderne, champignonerne, forårsløgene, de grønne peber samt bladselleri, tilsæt olie til sauteringen. Sautér i ca. 5 minutter og tilsæt krydderierne undervejs

Trin 3

Skru op på middelvarme for den store gryde og tilsæt de sauterede grøntsager og rør rundt. Tilsæt herefter de hakkede tomater og lad retten simre i 10 minutter indtil grøntsagerne er blevet bløde.

Bedømmelse

(3.6 / 5)

3.6 5 8
Bedøm denne opskrift

8 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Opskrift på gul kyllingekarry fra HelloFresh

    Gul kyllingekarry – fra HelloFresh

  • Poké bowl med æg og rødløg

    Poké bowl med æg – fra HelloFresh

  • Miso suppe

    Miso suppe

  • Tom Kha Gai – ”Kokosmælk suppe”

  • Tom Yum Goong – “Spicy rejesuppe”

Kommentarer (2)

  1. skrevet af Jan Hjorth d. 21. januar 2023

    Ingrediensloste og tilberedningsinstruks for kålsuppe stemmer ikke overens….noget er gået galt i redigeringen

      Svar
    • skrevet af Bo d. 21. januar 2023

      Tak for det, Jan. Den er hermed opdateret.
      God dag.

        Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *