Læs vores test af HelloFresh

Poké bowl med æg – fra HelloFresh

2021-03-11
  • Antal personer: 2
  • Forberedelsestid: 10m
  • Tilberedningstid: 25m
  • Samlet tid: 35m

Dejlig simpel opskrift, lavet af HelloFresh måltidskasser.

Vi deler her opskriften med dig, så du også kan lave din egen poké bowl, hvis ikke du får eller vil bestille måltidskasser fra HelloFresh. Se også vores anmeldelse af HelloFresh her.

Poké bowl stammer egentlig fra Hawaii, og indeholder typisk fisk, fx tun. Men denne ret er helt uden kød.

Indholdet i denne poké bowl er ris, grøntsager og æg. Tilsæt evt. selv dressing – god fornøjelse! 🙂

Opskriften her er opbygget til 2 personer.

Ingredienser

1 stk. ingefær
1 fed hvidløg
15 g smør
150 g jasminris
300 ml vand
200 g champignon
1 gulerod
1 rødløg
½ lime
1 agurk
25 ml hvidvinseddike
sukker
sojasuace
asiatisk dressing
25 g mayonnaise
1 g chiliflager
2 æg
10 g sesamfrø
Koriander
Olivenolie

Fremgangsmåde

Step 1

  • Riv ingefær fint.
  • Pres eller hak hvidløg fint.
  • Smelt en klat smør med en smule olivenolie i en gryde på middel varme.
  • Steg hvidløg og ingefær i 1 minut.
  • Tilsæt ris og vand, og bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 12 minutter.
  • Tag gryden af varmen. Lad hvile i 10 minutter, eller indtil vandet er absorberet.

Step 2

  • Skær svampe i kvarte.
  • Riv gulerod (uskrællet) groft.
  • Skær rødløb i tynde, halve skiver.
  • Riv limeskal (halvdelen) og skær selve limen i både.
  • Skær agurk i tynde, halve skiver.

Step 3

  • Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål
  • Bland halvdelen af rødløg, hvidvinseddike (3 spsk.), vand og et nip salt og sukker i en anden skål.
  • Stil til side.

Step 4

  • Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
  • Steg svampe, gulerod og resterende rødløg i 4-5 minutter.
  • Tilsæt sojasauce, limeskal, et nip chiliflager, et skvæt limesaft og et stort nip peber, og steg i 1 minut. Overfør til en skål.

Step 5

  • Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
  • Slå æg ud i panden. Drys med et nip sesamfrø. Spejl æggene i 3-4 minutter. Krydr med salt og peber.
  • Hak koriander groft.
  • Si væde fra rødløgene.

Step 6

  • Du er nu klar til at servere.
  • Anret ris, stegte grøntsager, agurk og rødløg i dybe tallerkener.
  • Top med spejlæg, asiatisk mayodressing, koriander og resterende sesamfrø.
  • Server med limebåde.

God appetit! 🙂

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Opskrift på gul kyllingekarry fra HelloFresh

    Gul kyllingekarry – fra HelloFresh

  • Som Tum – ”Papaya salat”

  • Yum Hoi Mang Pu – ”Thai salat med muslinger”

  • Yum Talay – ”Salat med alt godt fra havet”

  • Kartoffelpizza

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *