Sukkerfri kage

2017-11-09

Denne chokoladekage er sukkerfri, så du kan servere den med god samvittighed for diabetikere eller spise den på kur. Den er stadig lækker og velsmagende, så sukkerfri chokoladekage er bestemt ikke kedeligt. God fornøjelse!

Ingredienser

3 Æbler
3 Store æg
1⁄2 dl Olie (smagsneutral)
1 dl Mælk
3⁄4 dl Kakaopulver
1 Vaniljestang (kornene)
2 dl Hvedemel
3 tsk Bagepulver

Fremgangsmåde

1. Forvarm din ovn på 200 gr. varmluft.

2. Riv 3 æbler i en skål.

3. Tilsæt 3 æg, olie og mælk og rør rundt.

4. Skrab kornene ud af en vaniljestang og tilsæt dem i skålen.

5. Sigt kakaopulver, bagepulver og hvedemel i skålen.

6. Rør dejen sammen til den er ensartet og uden klumper.

7. Smør en springform på 24 cm. med fedtstof og hæld dejen deri.

8. Bag kagen i 40 min.

9. Afkøl kagen og server den med koldt tilbehør, evt. creme fraiche.

Bedømmelse

(2.9 / 5)

2.9 5 97
Bedøm denne opskrift

97 har bedømt denne opskrift

Kommentarer (8)

  1. skrevet af Lis Pedersen d. 6. september 2018

    Jeg kunne godt tænke mig at prøve denne kage men der mangler mængde på mælken

      Svar
  2. skrevet af Ninette Rasmussen d. 8. januar 2020

    Hvor meget mælk?

      Svar
  3. skrevet af Dorthe d. 13. april 2021

    Kagen smager af absolut INGENTING, men konsistensen car god

      Svar
  4. skrevet af line d. 26. september 2021

    hej. hvor mange kulhydrater er der i denne opskrift ?- det har vi brug for at vide da vores dreng har diabetes 1- tak

      Svar
    • skrevet af Bo d. 27. september 2021

      Hej, det har jeg desværre ikke svaret på, så du er nødt til at kigge på hver ingrediens og regne ud.
      Mvh Bo

        Svar
  5. skrevet af Cecilie d. 19. maj 2023

    Det smager mild salget af helvedes til det smager af RENT kakao pulver puu haa ikk spild jeres ingredienser og tid på denne kage

      Svar
    • skrevet af Line Jensen d. 25. juni 2024

      Det kan godt være den ikke er god for dig men altså ligefrem skrive at den smager af helvede til fremmer ikke den gode stemning på blogge som andre muligvis besøger fra tid til anden (som jeg selv gør).

        Svar
  6. skrevet af Annelise Juul d. 10. maj 2024

    Den smager ikke af ret meget, ville måske have været bedre med lidt Sukrin.

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *