Sukkerfri kage
2017-11-09Denne chokoladekage er sukkerfri, så du kan servere den med god samvittighed for diabetikere eller spise den på kur. Den er stadig lækker og velsmagende, så sukkerfri chokoladekage er bestemt ikke kedeligt. God fornøjelse!
Ingredienser
3 Æbler
3 Store æg
1⁄2 dl Olie (smagsneutral)
1 dl Mælk
3⁄4 dl Kakaopulver
1 Vaniljestang (kornene)
2 dl Hvedemel
3 tsk Bagepulver
Fremgangsmåde
1. Forvarm din ovn på 200 gr. varmluft.
2. Riv 3 æbler i en skål.
3. Tilsæt 3 æg, olie og mælk og rør rundt.
4. Skrab kornene ud af en vaniljestang og tilsæt dem i skålen.
5. Sigt kakaopulver, bagepulver og hvedemel i skålen.
6. Rør dejen sammen til den er ensartet og uden klumper.
7. Smør en springform på 24 cm. med fedtstof og hæld dejen deri.
8. Bag kagen i 40 min.
9. Afkøl kagen og server den med koldt tilbehør, evt. creme fraiche.
Bedømmelse
(2.9 / 5)
92 har bedømt denne opskrift
skrevet af Lis Pedersen d. 6. september 2018
Jeg kunne godt tænke mig at prøve denne kage men der mangler mængde på mælken
skrevet af Ninette Rasmussen d. 8. januar 2020
Hvor meget mælk?
skrevet af Dorthe d. 13. april 2021
Kagen smager af absolut INGENTING, men konsistensen car god
skrevet af line d. 26. september 2021
hej. hvor mange kulhydrater er der i denne opskrift ?- det har vi brug for at vide da vores dreng har diabetes 1- tak
skrevet af Bo d. 27. september 2021
Hej, det har jeg desværre ikke svaret på, så du er nødt til at kigge på hver ingrediens og regne ud.
Mvh Bo
skrevet af Cecilie d. 19. maj 2023
Det smager mild salget af helvedes til det smager af RENT kakao pulver puu haa ikk spild jeres ingredienser og tid på denne kage