Test af HelloFresh måltidskasser

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 11. marts 2021 | Kategori : Måltidskasser

(Artiklen er en reklame for HelloFresh, men viser vores ærlige oplevelse med måltidskassen)

Vi har fået lov til at give læserne på 3Retter.dk en rabat til HelloFresh. Lige nu kan du fx spare op til 1.153 kr. på de første 5 leveringer. Du får 30% rabat på de første 2 leveringer, og 30% på de næste 3 leveringer. Rabatten fratrækkes automatisk – Se mere her.

Hvis der er en branche, som har profiteret af Corona-krisen, så er det måltidskasse-leverandørerne. Udbuddet af måltidskasser er eksploderet, og det til gavn for dem af os, som godt kan lide at spare tid på madindkøb men samtidig gerne vil lave mad og lade sig inspirere til nye retter.

Her hos 3retter.dk har vi nu på 3. uge fået leveret en måltidskasse fra HelloFresh til 4 personer (2 voksne og 2 børn) og 5 dage. 1. kasse fik vi leveret gratis til prøve, og herefter har vi betalt den fulde pris for de efterfølgende leveringer.

Konceptet med HelloFresh er ret simpelt. Du starter med at vælge en overordnet kategori for din måltidskasse; “Klassisk”, “Familievenligt”, “Vegetarisk” eller “Nemt og hurtigt”. Da vi har mindre børn herhjemme, så har vi taget udgangspunkt i den familievenlige version. Vi har ikke superkræsne børn, men vi har nu alligevel valgt familieversionen, så maden også appellere til dem.

Du har mulighed for at udskifte retterne før din bestilling. Der er pt. 30 retter at vælge mellem, så udvalget er pænt.

Måltidskassen leveres med bud (Gordon Delivery), som i god tid informerer om, hvornår måltidskassen forventes leveret. Via link i sms kan man nemt give instrukser til chaufføren ift. om han bare skal stille kassen, eller også lige banke på døren.

Ugens levering kommer i en papkasse, og inden i kassen er så kødvarer og kølevarer i en særskilt kølepose.

Hver dags måltid er pakket i en pappose med farveindikator, og medfølgende er en opskriftsside (med samme farvekode), der step-by-step guider dig igennem dagens kreation i køkkenet. Sjovt og nemt lavet!

Det tager mellem 25-45 minutter at lave aftensmaden, ved at følge opskriften. Vi vil dog sige, at nogle af retterne har taget længere tid, men det selvfølgelig også et spørgsmål om, hvor meget ro man har omkring madlavningen, og man skal jo også lige lære retterne at kende.

Det forventes, at du i husholdningen selv har grundelementer i madlavningen som stegesmør/olivenolie, mælk, mel, sukker, æg, salt og peber. HelloFresh leverer grøntsager, frugt, pasta, kød osv.

Herefter er det blot at tage stilling til, hvilken farve (ret), I skal lave i dag, og tage fat i opskrift og matchende pose, og gå i gang.

Vi starter altid med at tømme posen for indhold, samt finde tilhørende kød. Grøntsagerne vaskes og skæres ud, og så er de klar til selve madlavningen. Som skrevet, er det bare at gå igang, og HelloFresh guider dig med billeder og tekst hele vejen igennem processen.

Her har vi lavet gul kyllingekarry med citrongræs & lime – en virkelig simpel og lækker ret!

Og børnene var også godt begejstret.

Apopros børn, så er en positiv bieffekt med en måltidskasse fra HelloFresh, at den medfølgende simple opskrift, samt farvekoderne, er med til at skærpe børnenes interesse for at være med til madlavningen.

Og så er valget af dagens ret, lidt ligesom at være på restaurant, fordi kan man vælge retten blandt de medfølgende flotte brochure/madopskrifter tilhørende hver enkel ret.

Nå, men er der så ikke også ugler i mosen ved HelloFresh?! Nej, det er der ikke! Men vi nævner et par små negative ting nedenfor, som du skal være opmærksom på.

Vores overordnede oplevelse af meget positiv. Når man logger på HelloFresh kan man nemt planlægge de fremtidige leveringer, udskifte måltider, sætte på pause etc. Interfacet er brugervenligt og nemt. Leveringen er fleksibel. Retterne er velplanlagte og lækre, og man skal ikke tage stilling til så meget, når man laver maden. Alt er forberedt. Emballeringen er genanvendelig og sorteres i pap og papir. Og så er måltiderne tilrettelagt efter antal personer, og på den måde risikerer du ikke at spise for meget mad! 🙂

Vi har dog undret os over, at nogle råvarer ikke er fra Danmark. Fx har vi oplevet at grøntsagerne kommer fra Holland. Råvarerne er heller ikke økologiske. Det er dog ikke nødvendigvis negativt hjemme hos os. Hvis man er ude på at spare penge, så er måltidskasser nok ikke noget for dig. Generelt er det noget dyrere, at få aftensmaden leveret fra måltidskasse-firmaer. Det er også logisk nok. De skal tjene penge på konceptet og forberedelsen. Den tid du sparer, har de investeret for dig. Og det er altså rigtig rart at vide, at ugens planlægning af indkøb og aftensmadlavning er på plads, helt automatisk!

Heldigvis kan du med HelloFresh få rabat, når du gerne vil prøve det. Lige nu kan du fx spare op til 1.153 kr. på de første 4 leveringer. Du får 30% rabat på de første 2 leveringer, og 20% på de næste 3 leveringer. Du skal blot bruge vores link nedenfor, hvorefter rabatten fratrækkes automatisk:

Du kan bestille HelloFresh her med rabat

Vi ønsker dig god fornøjelse med HelloFresh!

Hvis du er interesseret i at se nogle af deres opskrifter, så har vi lagt dem op på 3retter.dk her:

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *