Kylling i karry opskrifter

2017-11-06

Søger du en opskrift på kylling i karry? I så fald er vi glade for at kunne byde dig velkommen til Kyllingikarry.dk. Denne hjemmeside er nemlig dedikeret til denne populære ret.

Kylling i karry er en lækker og velsmagende gryderet, der er nem at lave og som kan bruges i en masse forskellige sammenhænge. Det er således ikke uden grund at retten er blevet en af de mest tilberedte middagsretter i dette land.

Kylling i karry er ikke bare kylling i karry

Bag denne lidt snørklede overskrift gemmer sig det faktum, at der næsten findes ligeså mange udgaver af kylling i karry, som der findes kokke. Det giver derfor efter vores opfattelse god mening at dedikere en helt hjemmeside til retten.

Som store fans af kylling i karry har det virket naturligt at samle vores egne favorit kylling i karry opskrifter ét sted, så man ikke længere behøver at søge på en masse forskellige hjemmesider eller slå op i adskillige kogebøger, hvis man ønsker at lave en lækker omgang kylling i karry.

Kulinarisk jordomrejse

Her på siden har du således mulighed for at tage på kulinarisk jordomrejse med fokus på kylling i karry. Du kan for eksempel prøve den amerikanske variant, der naturligvis indeholder cola, eller måske du foretrækker den indiske udgave, hvor der bestemt ikke er sparet på krydderierne.

Foretrækker du at tage udgangspunkt i de mere hjemlige himmelstrøg har vi også fundet nogle mere traditionelle opskrifter på kylling i karry, der er tilpasset vores danske smagsløg. Der skulle med andre ord gerne være noget for alle!

Tilbage er der blot at sige som Bamse (altså ham fra Bamse og Kylling): ”Er der noget vi kan li’ – så er det kylling i karry!”

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *