Opskriftstype: Pesto
Her på 3retter.dk kan du finde en masse forskellige opskrifter på pesto. Vores fokus er på såkaldte blendede eller finthakkede blandinger, der også går under betegnelserne dip, puré og tapanade. At der er tale om flere begreber for nogenlunde det samme produkt bekræftes af følgende definition på tapenade fra Den Store Danske: "tapenade, puré af oliven, der især anvendes som dip. Den kan tilsættes bl.a. hvidløg, tomater, ansjoser, nødder og krydderurter som basilikum." Udover pesto og tapenade opskrifter vil du også kunne finde forskellige opskrifter på tilbehør som fx grissini, der er perfekt til at dyppe i de lækre, hjemmelavede dips.
Ramsløgspuré
Dette startede som et lille eksperiment med mine tiloversblevne ramsløg og blev til en lækker, ...
Læs mereGrøn pesto
Der er ikke noget som smagen af en frisklavet pesto. Personligt er jeg helt vild ...
Læs mereSoltørret tomat tapanade
Lækker smagfuld tapanade, som hurtigt og nemt kan blendes sammen, og som er en sikker ...
Læs mereHvidløgspuré
Da jeg bruger utrolig meget hvidløg i min madlavning generelt, finder jeg det ret smart ...
Læs mere
Seneste kommentarer