Opskriftstype: Tapas opskrifter
På 3retter.dk finder du opskrifter og guides til Tapas og spansk madkultur. Vi skriver om Tapas'ens historie, traditioner og kultur, men også mere generelt om spanske oste, spansk charcuterie og spanske vine. Hjemmesidens fundament udgøres dog af en lang række spændende opskrifter på Tapas. Vi vil tage udgangspunkt i de kendte, traditionelle tapas opskrifter, men vil også bringe mere moderne og innovative opskrifter. Tapas er nemlig langt fra et statisk fænomen.
“Frixuelos” – Spanske pandekager
Frixuelos er en regional spansk dessert, der stammer fra Asturias i det nordvestlige Spanien. I ...
Læs mereTortilla – ”Spansk omelet”
Dette er en af de mest klassiske tapa. Den traditionelle version indeholder kun æg, kartofler, ...
Læs mereTomatos Rellenos – ”fyldte tomater”
Det er tilladt at eksperimentere med fyldet! Ingredienser 4 Tomater 200 g Flødeost (evt. hvidløgsost) ...
Læs merePollo al Ajillo – ”Kylling og hvidløg”
En klassisk og velsmagende tapas ret, som er særdeles let at lave! Ingredienser 500 g ...
Læs merePimientos Rellenos con Queso
Ingen tapas bar vil være komplet uden Pimientos Rellenos con Quesco (”Brændte røde peberfrugter med ...
Læs merePimientos Rellenos con Bacalao
Pimientos Rellenos con Bacalao kan oversættes til ”brændte røde peberfrugter med torskefyld”. Alt afhængig af ...
Læs merePatatas en lo Pobre – ”Kartofler med løg og persille”
Her er endnu et eksempel på en klassisk spansk kartoffelopskrift. Groft oversat betyder Patatas en ...
Læs merePatatas Bravas – ”Sprøde kartofler med spicy sauce”
Patatas Bravas er en af de mest almindelige tapas retter. Du finder disse krydrede sprøde ...
Læs merePan con Tomate – ”Toast med tomat og hvidløg”
Denne enkle tapas stammer fra Barcelona regionen i Spanien. I bund og grund er der ...
Læs mereMuslinger med urter og hvidløgssmør
Blåmuslinger er efter min mening en af de mest oversete råvarer i Danmark. De kan ...
Læs mere
Seneste kommentarer