Marineret tunsashimi
2017-11-13- Køkkentype:Japansk
- Ret:Hovedret
- Sværhedsgrad:Let
- Føj til favoritter
- Til: 4 personer
- Tilberedningstid: 10m
Har man lyst til den ultimative selvforkælelse er denne opskrift kombineret et glas kølig Champagne det perfekte valg. Denne ret er ganske enkelt genial i al sin enkelthed. Husk kun at anvende den friskeste og fineste tun – ellers falder hele konceptet til jorden med et brag!
Ingredienser
400 g Rå tun (af sushikvalitet)
3 tsk Wasabipasta
4 spsk Japansk sojasauce
1 spsk Forårsløg (fintsnittet til pynt)
Fremgangsmåde
1. Puds tunen af. Skær den i 1 cm tykke rektangler mod fibrene med en våd, meget skarp kniv. Tør kniven af i et fugtigt klæde mellem hvert snit.
2. Kom wasabi og soja i en fladbundet skål, der er stor nok til tunen, og pisk wasabien ud i sojaen. Kom tunen i og vend det godt sammen. Lad tunen marinere i 5 min.
3. Anret den marinerede tun på tallerkener af passende størrelse og pynt med forårsløg.
Bedømmelse
(0 / 5)
0 har bedømt denne opskrift