Marineret tunsashimi

2017-11-13
  • Til: 4 personer
  • Tilberedningstid: 10m

Har man lyst til den ultimative selvforkælelse er denne opskrift kombineret et glas kølig Champagne det perfekte valg. Denne ret er ganske enkelt genial i al sin enkelthed. Husk kun at anvende den friskeste og fineste tun – ellers falder hele konceptet til jorden med et brag!

Ingredienser

400 g Rå tun (af sushikvalitet)
3 tsk Wasabipasta
4 spsk Japansk sojasauce
1 spsk Forårsløg (fintsnittet til pynt)

Fremgangsmåde

1. Puds tunen af. Skær den i 1 cm tykke rektangler mod fibrene med en våd, meget skarp kniv. Tør kniven af i et fugtigt klæde mellem hvert snit.

2. Kom wasabi og soja i en fladbundet skål, der er stor nok til tunen, og pisk wasabien ud i sojaen. Kom tunen i og vend det godt sammen. Lad tunen marinere i 5 min.

3. Anret den marinerede tun på tallerkener af passende størrelse og pynt med forårsløg.

Opskriftstype: Tags:
Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Tamago

    Tamago

  • Traditionel tamago

    Traditionel tamago

  • Tamago nigiri

    Tamago nigiri

  • Teriyaki sauce

    Teriyaki sauce

  • TNT rulle

    TNT rulle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *