Opskriftstype: Waldorfsalat
Waldorfsalat er en klassisk amerikansk salat. Salaten har fået sit navn efter Waldorf Hotel i New York City, der udviklede retten i slutningen af 1800-tallet. En Waldorfsalat består i sin grundform af friske æbler, bladselleri og valnødder i en dressing af mayonnaise, men i dag findes der en lang række variationer af denne oprindelige opskrift. På denne hjemmeside har vi samlet et udvalg af opskrifter på Waldorfsalat. Vi håber, at du vil sætte ligeså pris på denne klassiske og delikate salat, som vi gør!
Waldorf salat
Denne klassiske opskrift på Waldorf salat ligner den originale som blev udviklet på Waldorf Hotel ...
Læs mereFedtfattig Waldorfsalat
Den originale opskrift på Waldorfsalat, der stammer helt tilbage fra slutningen af 1800-tallet, indeholder en ...
Læs mereFrancis Brennans Waldorfsalat
Denne opskrift på en moderne version af den klassiske Waldorfsalat er udviklet af den amerikanske ...
Læs mereNem Waldorfsalat
Waldorfsalat er som udgangspunkt en utrolig enkel salat, der er ganske nem at lave. Derfor ...
Læs mere“Moderne” Waldorfsalat
Denne opskrift er en af de mange moderne fortolkninger af den oprindelige opskrift på Waldorfsalat, ...
Læs mereKlassisk Waldorfsalat
Klassisk Waldorfsalat er ikke helt identisk med original waldorfsalat, da den oprindelige version ikke indeholdte ...
Læs mereOriginal Waldorfsalat
Original Waldorfsalat blev efter sigende opfundet på Waldorf Hotel (i dag Waldorf-Astoria Hotel) i New ...
Læs mere
Seneste kommentarer