Perfekt glasur

2017-11-09

Til perfekte kanelsnegle hører naturligvis en lækker glasur. Glasur kan laves helt enkelt ved at blande flormelis og vand, men vil man gøre lidt mere ud af glasurdelen, kan man med fordel lave den på æggehvider og citronsaft.

Ønsker du i stedet at lave kakaoglasur kan du erstatte lidt flormelis med kakao og eventuelt droppe citronsaften.

Ingredienser

1 Pasteuriseret æggehvide
1 tsk Citronsaft
165 g Flormelis

Fremgangsmåde

1. Pisk æggehvide og citronsaft grundigt med en håndmikser

2. Tilføj flormelis og pisk til du har en fin og glat glasur.

Noter

Denne glasur skal anvendes straks eller i modsat fald opbevares i en lufttæt beholder, for at undgå at den størkner.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *