Raw food kursus

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 14. september 2017 | Kategori : Rawfood, Salat

Raw food kursus

Er du ny indenfor raw food eller vil du bare gerne udvide din horisont? I så fald kan vi anbefale dig at deltage i et raw food kursus. Der afvikles løbende kurser, workshops og foredrag der tager fat på såvel de teoretiske som praktiske aspekter af raw food fænomenet.

Et raw food kursus eller foredrag er en fremragende måde at få en større forståelse af hvad raw food er, hvorfor raw food er godt for helbredet samt hvordan man tilbereder raw food, så maden er både velsmagende, fantasifuld og inspirerende.

Et kursus i raw food starter typisk med en teoretisk introduktion eller et kort foredrag, hvorefter det er tid til den mere praktiske del. Afslutningsvis spiser man typisk de tilberedte retter. Der er således tale om et både lærerigt og socialt arrangement!

Raw food kurser

Nedenfor kan du se oversigten over raw food kurser i Danmark. De fleste kurser er naturligvis koncentreret omkring storbyerne København og Aarhus, da det er i disse to byer at raw food kulturen er mest udtalt.

Kender du til et raw food kursus, som vi ikke lige har hørt om, er du meget velkommen til at fortælle os om det her.

Fresh Food Festival

Fresh Food Festival er en internationel raw food event, der siden 2009 har været afholdt på Lolland. Festivalen, der tiltrækker besøgende fra hele verden, sætter fokus på raw food og sund livsstil og afvikler en lang række foredrag, workshops, kurser og andre aktiviteter.

Sted: Pederstrup Efterskole, Lolland
Hjemmeside: http://www.freshfoodfestival.com

Personaleklubben

Raw food kokkeskole for begynder. Bliv inspireret til en rå livsstil! Kurset består både af en foredragsdel og en kreativ del, hvor kursusdeltagerne selv skal tilberede lækre raw food retter.

Sted: Hos jer eller i Personaleklubbens lokaler i Herlev.
Hjemmeside: http://www.personaleklubben.dk

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *