Popcakes udstyr

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 15. november 2017 | Kategori : Ikke kategoriseret

Modsat hvad man måske skulle tro, kræver det ikke det store arsenal af specialudstyr at være i stand til at lave sine egne popcakes. I denne artikel kan du se en oversigt over hvilket udstyr, der efter min mening dels er nødvendigt at have og dels er en god idé – i hvert fald på sigt  – at investere i (eller ønske sig), hvis du skal have mest muligt ud af dit private popcakes bageri.

Obligatorisk popcakes udstyr

Slikkepinde / Popcakes pinde. Udover almindeligt bageudstyr som bradepande, bagepapir, pastikfilm, skåle, bageske m.v. er det eneste obligatoriske specialudstyr du skal bruge til fremstilling af pop cakes faktisk “slikkepindene”.

Ikke-obligatorisk udstyr til popcakes

Candy melts er et andet ord for farvet, hvid overtrækschokolade. Det smager som hvid chokolade, men kan fåes i en masse forskellige farver. Candy melts er udviklet specielt til at blive brugt som kageovertræk og er derfor særdeles let at arbejde med.
Gaveæske til popcakes. Vil du gerne forære dine hjemmelavede popcakes væk i gave er det naturligvis en rigtig god idé at investere i en flot og festlig gaveæske, så dit hjemmebagte kunstværk bliver præsenteret så flot som muligt. Hvem sagde at hjemmelavede gaver var kedelige?
Indpakningsfolie til popcakes. Pak dine popcakes ind i flot, glinsende folie. Indpakningsfolie kan købes i mange forskellige farver.
Popcakes poser. Opbevar dine hjemmelavede popcakes i disse poser, der er designet til formålet.
Kagepynt. Nu om dage kan man finde kagepynt, dekorationskrymmel, sukkerfigurer m.v. til snart sagt enhver anledning. Her er der virkelig mulighed for at være kreativ! Med et stort udvalg af kagepynt på lager bliver det aldrig kedeligt at lave popcakes (eller andre kagetyper).
Popcakes stander. Pindene giver visse udfordringer når det kommer til servering og opbevaring af popcakes. En udfordring der løses af denne popcakes stander.
Popcakes urtepotte. Lav dine egne popcakes blomster og servér dem i en urtepotte! Listen af ikke-obligatorisk udstyr til popcakes er lang og dette er bare et eksempel på den store kreativitet man finder blandt producenterne.
Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *