Pizza med kylling

2017-11-10
  • Til: 2 pizzaer
  • Tilberedningstid: 30m

Denne pizza dufter himmelsk og smager derefter. Kylling og bacon er i skøn forening toppet med soltørret tomat og rødløg. Du kan nemt tilføje et personligt twist, hvis den skal sidde helt i skabet, som du allerbedst kan lide den. Prøv dig frem eller nyd denne version, som absolut er en værdig favorit hos både børn og voksne.

Ingredienser

2 Pizzadeje (rækker til to pizzabunde)
Tomatsauce
300 g Kylling
150 g Bacon
50 g Rødløg (hakket)
25 g Soltørret tomat (hakket)
Salt og peber
150 g Pizzaost
Rucolasalat (valgfrit)

Fremgangsmåde

1. Forvarm din ovn på 225 grader.

2. Tag pizzadejene og rul to pizzabunde ud. Fordel tomatsauce på pizzabundene.

3. Steg baconen på en tør stegepande og lad dem bagefter dryppe af på fedtsugende papir.

4. Skær kyllingen i mindre stykker på ca. 3 cm. og steg den med rødløg og soltørrede tomater i ca. 5 minutter.

5. Til stegepanden af varmen og smag til med salt og peber.

6. Fordel baconen og blandingen fra stegepanden jævnt på de to pizzabunde.

7. Drys til sidst med pizzaost og bag pizzaerne midt i ovnen i ca. 10 min.

8. Server pizzaerne straks og drys evt. lidt rucolasalat over.

Opskriftstype:, Tags:
Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Bearnaise sauce

  • De fire årstider – pizza quattro stagioni

  • Pizza med hjemmelavet kebab og creme fraiche dressing

  • Kartoffelpizza

  • Koldhævet pizzadej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *