Appelsin cupcakes
2017-11-07Disse cupcakes med appelsin skal naturligvis pyntes med et tykt lag appelsin frosting og der er garanti for at appelsinelskere havner i den syvende himmel!
Ingredienser
4 dl Mel
2 1⁄2 dl Sukker
1⁄2 tsk Salt
2 tsk Bagepulver
2 Store æg (blommer og hvider adskilles og hviderne piskes stive)
1 tsk Vaniljesukker
1 dl Appelsinjuice
125 g Smør (blødgjort)
Fremgangsmåde
1. Bland smør, sukker, æggeblommer og vanilje i en skål til blandingen har en cremet konsistens.
2. Bland mel, salt og bagepulver i en anden skål og tilsæt den gradvist under omrøring sammen med appelsinjuicen.
3. Pisk æggehviderne stive og vend den i dejen.
4. Forvarm ovnen til 175 grader. Fyld dejen i muffinsforme til disse er ca. ½ fulde.
5. Bag kagerne på midterste ovnrille i ca. 15 minutter eller indtil man kan stikke en tandstikker i midten kagerne uden dejen klistrer fast.
6. Lad kagerne køle af på en bagerist og pynt de kolde appelsin cupcakes med Appelsin frosting.
Bedømmelse
(0 / 5)
0 har bedømt denne opskrift