Dekoration af popcakes

SPONSORERET| 2 kommentarer | On : 15. november 2017 | Kategori : Kager

Popcakes er pyntekager, som skal dekoreres og pyntes til den store guldmedalje! Brug din fantasi og leg med farver, fondant, glimmer og sukkerdekoration. Popcakes er fantastiske til at lave temakager med. Du kan f.eks. lave bryllupskager, babyblå eller lyserøde barnedåbskager, sørøver- og prinsessehoveder eller fodbolde. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Overtræk

Når kagerne er sat på pinde, skal de overtrækkes. Du kan overtrække kagerne med frosting, chokolade, Candy Melts eller lignende. Vi anbefaler Candy Melts til overtræk, som fås i alverdens farver, har en god konsistens og holder formen, når kagerne udstilles. Det er nemt at arbejde med, fungerer ligesom som overtrækschokolade og har den fordel, at det bevarer sin blanke overflade, når det tørrer.

Pynt

Når kagen er overtrukket, skal den pyntes. Nu begynder det sjove! Du kan slå dig løs i farver, former og figurer. Vi anbefaler sukkerdekorationer, som f.eks. de sjove sukkerøjne, hvis du vil lave små hoveder eller dyr. Dekorationssæt og tyller gør det nemt at pynte dine popcakes med fine detaljer. Du kan f.eks. lave hår af marcipan i forskellige farver. Hvis det skal være mere enkelt kan du drysse kagerne med farvet sukker.

Udstilling og indpakning

Efter kagerne er pyntet, skal de udstilles og serveres. Det er en god idé, at have en holder klar under pyntning, så du kan sætte hver popcakes fra dig med det samme, mens du arbejder på at dekorere de næste. Popcakes standerne skal være med faste underlag, som f.eks. denne stander fra Wilton.

Hvis udstillingen skal være ekstra fin, kan du indpakke dine popcakes fint og dekorativt med popcakes wraps, poser og kageservietter. Det giver et professionelt look og er flot til f.eks. værtindegaver.

Del denne artikel!

Kommentarer (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *