Cupcakes pynt

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 14. november 2017 | Kategori : Kager

Cupcaken er jo en pynteglad kage, som tager bedst ud med blød velsmagende frosting og fin dekorativ pynt. Der er mange måder, som du kan få dine kager til at blive mere festlige med. Du kan lege med farver, teksturer, købt og hjemmelavet pynt.

Færdiglavet pynt

Flotte kager spreder glæde både for øjet og blandt dine gæster. Udvalget af færdiglavet cupcake pynt er kæmpe stort, så muligheden for at finde noget, som både passer til personlig smag og den anledning, hvor kagerne skal serveres, er stor. Du kan finde både spiseligt og ikke spiseligt pynt. Du kan f.eks. dekorere dine kager med spiselige sukkerbilleder, marcipanfigurer, fondantfigurer, papirpynt og mange andre ting.

Hjemmelavet spiseligt pynt

Du kan også selv lave cupcake pynt. Det er slet ikke så svært som det lyder, og der findes rigtig mange hjælpemidler, så du kan lave personlig og smuk pynt helt selv. Du kan f.eks. bruge prægere, veinere og dekorationsværktøjer til at udstikke, skære og forme figurer med i fondant eller marcipan. På den måde kan du lave fortrykte motiver og figurer, men også selv forme roser, bogstaver og mange andre ting.

Hjemmelavet pynt i papir

Som et alternativ til spiselig pynt kan du lave cupcake pynt i papir. Lav f.eks. dine egne små flag eller skilte med lidt papir, farver og tandstikker. Lim dit flag på enden af en tandstik og stik den i cupcaken eller i frostingen. Kun fantasien sætter grænser, og du kan nemt og billigt lave din egen personlige cupcake pynt til fest og hverdag.

Cupcakes forme

Cupcake formen præsenterer kagen. Det er den nemmeste form for cupcake pynt, da kagen jo alligevel skal bages i en form, så hvorfor ikke vælge en papir- eller silikoneform, som er dekorativ? Med cupcake forme kan du sætte et tema for bagningen og understøtte kagens farve eller smag. Vælg f.eks. en orange cupcake form til en cupcake med appelsinsmag eller en mønstret lyseblå cupcake form til barnedåbskager til en dreng.

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *