Cupcakes kursus

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 14. november 2017 | Kategori : Kager

Med den stigende interesse for at bage flotte, sjove, kreative og ikke mindst velsmagende cupcakes er der naturligvis også opstået en stor efterspørgsel efter at få lidt professionel hjælp i form af et kursus i hvordan man bager og dekorerer cupcakes.

Nedenfor har vi samlet en liste over de cupcakes kurser rundt omkring i landet som jeg har kendskab til. Afholder du eller kender du til et kursus, der endnu ikke er med på listen, må du meget gerne give mig et tip ved at sende en besked til mig her. Så sørger vi for hurtigst muligt at tilføje det.

Arbejdernes Oplysnings Forbund, AOF

AOF holder løbende cupcakes kurser over hele landet. Klik på linket nedenfor for at se de kurser, der afholdes i øjeblikket.

Sted: Hele landet
Pris: Fra 200 kr
Hjemmesidewww.aof.dk

Cupcakefabrikken

Cupcakefabrikken, der drives af en ung kvinde ved navn Julia, består dels af en række workshops for børn og voksne og dels af en lille butik i Århus C, der sælger udstyr og ingredienser til cupcakes. Cupcakefabrikken afholder ugentlige workshops for voksne og fra tid til anden workshops for børn. Se mere info på hjemmesiden.

Sted: Århus
Pris: Fra 250 kr
Hjemmesidecupcakefabrikken.blogspot.com

Folkeligt Oplysnings Forbund, FOF

FOF holder løbender kurser i cupcakes rundt omkring i landet. Søg på “cupcakes” i søgefeltet for at se det aktuelle kursusudbud.

Sted: Hele landet
Pris: Fra 300 kr
Hjemmesidewww.fof.dk

Kagekompagniet

På KageKompagniets cupcakes kursus skal du pynte 6 cupcakes, som du efterfølgende kan tage med dig hjem.

Sted: Rungsted
Pris
: 495 kr
Hjemmesidewww.kagekompagniet.dk

Kageoplevelser.dk

På webshoppen Kageoplevelser.dk kan du fra tid til anden bestille kurser i cupcakes. På dette kursus får du udleveret 6 kager som skal dekoreres. Du får naturligvis lov til efterfølgende at tage kagerne med hjem. Kuserne afholdes i hele landet og privat hos kursusudbyderen i Give.

Sted: Hele landet
Pris: 250 kr
Hjemmesidewww.kageoplevelser.dk

Liberalt Oplysnings Forbund, LOF

LOF afholder løbende cupcakes kurser over hele landet. Gå ind på deres hjemmeside og søg på “cupcakes” i søgefeltet “FAG / FOREDRAG” i højrespalten for at se det aktuelle kursusudbud.

Sted: Hele landet
Pris: Fra 200 kr
Hjemmesidewww.lof.dk

SpecialKøbmanden

SpecialKøbmanden, der er en butik hvor du kan købe alt i bageartikler, afholder jævnligt cupcakes kurser i Rødovre, Århus, Esbjerg og på Østerbro. Et kursus koster 300 kr og du får dine flotte hjemmedekorerede cupcakes med hjem. Efter kurset er der mulighed for at købe cupcakes udstyr i SpecialKøbmandens butik med 10 % rabat.

Sted: Rødovre, Århus, Esbjerg og Østerbro
Pris: 300 kr
Hjemmesidewww.specialkoebmanden.dk

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *