Chokoladekage brownie

2017-11-10

Brownie er en syndig lækker chokoladefristelse som smager skønt. Kagen er velegnet som dessert og som kage til kaffen. Server den portionsanrettet og forkæl dine gæster med denne lækre chokoladekage. Kagen kan varieres efter smag, så prøv dig frem og find din favoritversion.

Ingredienser

175 g Smør (saltet)
200 g Chokolade (mørk)
150 g Brun farin
175 g Sukker
130 g Hvedemel
3 Æg
100 g Mandler

Fremgangsmåde

Forvarm din ovn på 170 grader. Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad sammen med smørret. Når chokoladen og smørret er smeltet sammen, tilsættes brun farin og sukker i skålen. Rør massen sammen indtil sukkeret smeltet og massen er ensartet. Bland chokolademassen med melet i en skål. Rør æggene i dejen og herefter nødderne, som du kan bruge både hele eller hakkede efter smag. Hæld dejen i en smurt bageform på 22*30 cm. Bag kagen i ovnen i ca. 30-35 min. Kagen er bagt færdig, når toppen af kagen ser flaget ud og kagen virker fast, hvis du trykker den på midten med en gaffel. Lad kagen afkøle og server den i mindre portionsskårne firkanter.

Kagen kan varieres efter smag. Du kan bruge andre slags nødder, tilsætte lidt friskpresset appelsinsaft eller friske bær i dejen. Prøv dig frem og find din favorit!

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *