Waldorfsalat opskrift

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 31. juli 2017 | Kategori : Waldorfsalat

Waldorfsalat opskrift

Er du på jagt efter en opskrift på Waldorfsalat? I så fald er du havnet det helt rigtige sted, da denne hjemmeside er 100 % dedikeret til denne klassiske salat.

Som mange måske allerede er bekendt med, så blev Waldorfsalat opfundet af Oscar Tschirky, der var hushovmester på Waldorf Hotel (i dag kendt som Waldorf Astoria Hotel) i New York i 1896. Den originale opskrift bestod udelukkende af æbler, bladselleri og mayonnaise, men siden er denne opskrift blevet udsat for en lang række fortolkninger.

Du kan se den oprindelige opskrift her: Original Waldorfsalat.

Mere end klassisk Waldorfsalat

Udover den originale opskrift har vi også en række moderne fortolkninger af denne populære frugtsalat. Selvom salaten er klassisk, er den nemlig på ingen måde statisk! Kokke over hele verden ser tilsyneladende en ære i at bidrage med deres helt personlige version af Waldorfsalat.

Vi håber du kan finde en opskrift på Waldorfsalat, der falder i din smag. Har du spørgsmål eller har du lyst til at bidrage med din egen opskrift er du meget velkommen til at skrive til os her. Du finder links til vores opskrifter ved at klikke på det følgende link: Waldorfsalat.

God fornøjelse!

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *