Verdens bedste kylling i karry
Kylling i karry er en af de mest udbredte retter, der serveres verden over. Næsten alle verdens køkkener indeholder disse to let tilgængelige hovedingredienser, som i forskellige opskrifter kan kombineres med et utal af andre råvarer og tilpasses enhver smag.
Det gør ikke noget, man er den populære dreng i klassen, når man har noget at byde på. Og det er præcis, hvad kylling og karry gør – byder på et væld at smagsindtryk og sanseoplevelser, men på en simpel og enkel måde, så alle kan være med.
Måske synes nogle, det er en ret for børn, men hvad gør det, at man kan dele glæden ved mad med sine børn og samtidig selv få smagsløgene tilfredsstillet?
Der findes mange varianter af retten kylling i karry, for når retten er udbredt hele verden over, kan fantasien kun sætte grænser.
Se nogle af vores opskrifter på kylling i karry her:
- Kinesisk kylling i karry
- Spicy kylling i karry
- Indisk kylling i karry
- Sådan laver du en nem kylling i karry
- Kylling i karry med kokosmælk
Kylling og karry
Karry er en indisk krydderiblanding, der består af mange forskellige krydderier og kan blandes efter ønske. Karry kan laves i milde og stærke variationer, og tilsat den gule farve fra gurkemeje får karryen sin varme farve, som vil brede sig til hele retten.
Kylling behøver vist ingen nærmere præsentation, men er et sundt og forholdvis fedtfattigt protein, som er en vigtig del af et helstøbt måltid. Kyllingens milde smag passer godt sammen med karryens stærke.
Sammen udgør disse to ingredienser nogle lette hverdagsretter, som efter behov kan gøres mere eller mindre avancerede.
Kylling i karry kan der serveres mange slags tilbehør til, og det er ikke noget at sige til, det er blevet sådan populær ret verden over.