Udfør sikker egenkontrol i din virksomhed

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 30. april 2018 | Kategori : Ikke kategoriseret

Annonce: Artiklen er betalt indhold

Hvis du som restaurationsejer gerne vil opnå en elite-smiley for dit gode arbejd, betyder det, at det er nødvendigt med grundig egenkontrol. Hvordan du opnår dette, kan du læse mere om lige her.

Hvad er egenkontrol?

Først og fremmest skal vi lige have defineret, hvad egenkontrol egentlig er for en størrelse. Det er noget, der er påkrævet alle i fødevarebranchen for at sikre, at der ikke bliver serveret dårligt og sundhedsskadeligt mad nogen steder. Det er fødevarestyrelsen, der står for kontrollen af de forskellige restaurationer, og de giver naturligvis bøder og hævede pegefingre, hvis der skulle være noget, der ikke er i orden. Desuden udarbejdes der så en plan for egenkontrollen i virksomheden for at sikre, at de – når fødevarestyrelsen kommer på besøg – lever op til de mange krav og regler, der er, fordi de har med netop fødevarer at gøre.

Brug e-smiley til at hjælpe

E-smiley er et smart, elektronisk program til egenkontrol i din virksomhed. E-smiley er Nordens største elektroniske egenkontrol, og det kan være behjælpeligt i mange aspekter af egenkontrollen. For eksempel hjælper programmet med at holde styr på, hvornår I skal udføre hvilke kontroller, og det giver jer et skræddersyet egenkontrolprogram. På den måde bliver det nemt og ligetil at udføre egenkontrol, og det bringer jer et skridt tættere på elite-smileyen. Nok er det jer selv, der skal udføre et godt stykke arbejde for at få den eftertragtede elite-smiley, men derfor er der alligevel ikke noget i vejen for at få lidt hjælp fra et smart program som dette, som gøre egenkontrollen mere overskuelig og lige til.

Få notifikationer om kontroller

Med E-smiley får du notifikationer som SMS eller på mail, når kontroller er ved at løbe ud. På den måde er du sikker på, at du altid husker at få gennemgået de nødvendige ting inden fristen udløber. Én ting er nemlig at have en liste over kontroller, der skal klares og så at få direkte påmindelser om det, hvis du er ved at glemme det trods din huskeseddel. Desuden påminder det om eventuelle fejl og mangler, der skal rettes op på, inden fødevarestyrelsen kommer på besøg, og det giver jer altså en meget bedre chance for at kunne leve op til krav og regler i forhold til håndtering af mad.

Kom på kursus med E-smiley

E-smiley er imidlertid meget mere end blot et program til effektiv egenkontrol i din virksomhed. Som bruger får du nemlig også adgang til diverse kurser, som blandt andet kan hjælpe jer med at minimere jeres omkostninger og undgå madspild, og alt dette og meget mere kan du læse mere om på deres hjemmeside – klik her for at komme dertil. Desuden er der adgang til diverse hygiejnekurser igennem E-smiley, og på den måde er det altså meget mere end blot et smart kontrolprogram. Med hygiejnekurser får du en større forståelse for, hvordan håndteringen af madvarer kan påvirke dig, og hvorfor det netop derfor også er så vigtigt at følge de mange regler, der er i denne branche.

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *