Tips til popcakes udstyr

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 15. november 2017 | Kategori : Kager

Læs med her og få gode tips og råd til hvilket udstyr du skal anvende til bagning og dekoration af popcakes. Du får gode råd til hvilket basicudstyr, hvor du kan anvende, og hvor du kan anskaffe dig det. Vi anbefaler, at du læser vores popcakes guide i forlængelse af denne artikel. God læselyst!

Blender eller foodprocessor: Få en hjælpende hånd til at smuldre kagen. Du kan godt gøre det i hånden, men det er unægtelig nemmere og hurtigere at bruge en maskine til at smuldre kagen til fine ensartede krummer med.

Mikrobølgeovn: Smelt hurtigt overtrækschokolade eller Candy Melts.

Popcakes pinde: De findes i forskellige farver og materialer. Brug f.eks. slikkepinde, hårde papsugerør eller slikkepinde. Se et udvalg her.

Køkkenvægt: Bruges til vejning af ingredienser, og så du kan beregne hvad hver popcake skal veje, så de får samme størrelse.

Popcakes stander: Hav altid en popcakes stander klar, når du begynder at lave dine popcakes. På den måde kan du under pyntning nemt sætte dem fra og til tørre med det samme. Se tips til hvilken popcakes stander du skal vælge, og hvordan du laver din egen her.

Udstikkere: Anvend udstikkere til kagen, hvis dine popcakes skal have en bestemt form.

Silikoneforme: Anvend silikoneforme til at lave figurer af overtrækschokolade eller Candy Melts. På den måde kan du støbe ensartede detaljerige figurer, som ser flotte ud på popcakes.

Pensler og palette: Når du skal i gang med at dekorere dine popcakes kan du bruge spiselig maling, pulverfarver og glimmer. Anvend en palette til at blande farver og pensler til at male dem på med.

Sprayfarve, glans og spiselig tusch: Hvis dekorationen skal være nem, men samtidig se professionel ud kan vi anbefale at bruge spiselig sprayfarve og klar glansspray som lægger sig pænt og giver en blank overflade. Den klare glansspray fæstner samtidig farverne, så de ikke løber ud. Dertil egner spiselig tusch sig godt til fine detaljer i pynten og skrift. Den spiselige tusch fås i et utal af farver og er nem at arbejde med. Alle dele kan bruges til alsidig kagedekoration og fås her.

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *