Tips til popcakes pynt

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 15. november 2017 | Kategori : Ikke kategoriseret, Kager

Få gode idéer til popcakes pynt og dekoration her! Popcakes skal selvfølgelig dekoreres, men der er så mange muligheder, at det kan være svært at beslutte sig for hvor man skal starte.

Match kage og pynt

Et godt sted at starte er ved at få kage, smag og dekoration til at passe sammen. Du kan matche kagens smag med farve og pynt på kagen. Hvis du f.eks. skal lave blåbær popcakes kan du farve kagemassen blå med frugtfarve, bruge blå Candy Melts til overtræk og pynte med et grønt blad af fondant på toppen.

Tema

Du kan pynte efter et tema, hvilket gør det nemmere at lave en fin udstilling med et samlet udtryk. Lav f.eks. tema til drenge eller piger, bryllup, farver, konfirmation, årstider, højtider som jul og påske osv. Temaet gør det nemmere at indskrænke farver og pynt, så du kan lave en flot og sammenhængende udstilling.

Spiseligt pynt

Spiseligt pynt er en god måde at sætte prikken over i’et på popcakes. Du kan tilføje ekstra smag til kagen ved at dekorere med f.eks. hakkede pistacienødder eller mandler, revet appelsin-, citron- eller limeskal fra usprøjtede frugter, kokosmel eller frysetørret bærpulver. Du kan også anvende knuste cornflakes til at give kagen en sprød overflade eller friske blomsterblade for et flot og feminimt udtryk.

Sukkerdekoration

Sukkerdekoration er en nem og hurtig måde at lave flot dekoration til popcakes på. Du kan købe færdiglavet og detaljerigt pynt, som f.eks. øjne, overskæg, dyr og hoveder, så du hurtigt kan lave sjove popcakes til børnefødselsdagen. Vælg en grundfarve og brug sukkerdekorationen, så du nemt og hurtigt kan dekorere mange popcakes, så de ligner en million! Se et udvalg her.

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *