Sunde pandekager tips

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 13. november 2017 | Kategori : Pandekager

Sund mad behøver langt fra at være kedelig mad. På den anden side behøver pandekager heller ikke altid at være usunde. Disse to kan sagtens kombineres, så du kan nyde sunde pandekager med god samvittighed uden at gå på kompromis med smag, konsistens og nydelse.

Få udskiftninger med stor effekt

Med ganske få udskiftninger i en klassisk pandekageopskrift kan du hurtigt få en sundere pandekagedej. Prøv at udskifte hvedemel med en grovere meltype, som giver en grovere og lidt tungere konsistens, men stadig en dejlig smag. Sukker kan erstattes med andre sødemidler som f.eks. det naturlige sødemiddel stevia, som smager ligesom sukker, men søder ca. 200 gange mere. Dermed kan du reducere mængden af sukker betydeligt.

Pandekager med protein og krydderier

Protein er også blevet et buzz word indenfor fødevarer og madlavning, og er sundt for kroppen, da det er med til at opbygge muskler og mætter godt. Vi er allerede blevet gode venner med proteinrig skyr i alskens udgaver, æg til morgenmad og pandekageopskrifter med banan. Prøv at tilsætte proteinpulver i pandekagedejen, eller anvend krydderier, som stimulerer fordøjelsen. Kardomme reducerer f.eks. mavekramper og oppustethed.

Husk et frikvarter til forkælelse

Sunde desserter og især pandekager smager jo som bekendt dejligt, men hvis du virkelig har lyst til de gode klassiske pandekager, som vor moder bagte dem, så husk at det er helt okay at tage et frikvarter en gang imellem. Husk at belønne dig selv med fridag, hvor du spiser lige hvad du har lyst til med måde. Dette kan give dig nye krafter, og motivere dig til at gøre en ekstra indsats med kosten, så der også er plads til at nyde.

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *