Standard fremgangsmåde ved pizzabagning

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 26. september 2017 | Kategori : Pizza

Pizzabagning

Når du bager pizza er der en række processor, du skal udføre uanset hvilken pizza du bager. Pizza er en simpel spise, der grundlæggende består af en bund, et lag tomatsauce og en eller flere toppings.

Lige meget hvilken pizza opskrift du følger her på 3retter.dk kan du med fordel følge nedenstående standard fremgangsmåde. Herved slipper vi for at gentage os selv i hver eneste opskrift!

Fremgangsmåde

1. Forbered pizzadejen. Her på 3retter.dk har vi 4 forskellige opskrifter på pizzadej:

2. Mens pizzadejen hæver forberedes tomatsovsen. Du kan vælge imellem to forskellige opskrifter på tomatsovs/pizzasovs her på siden:

3. Når dejen er færdig med at hæve, skal den rulles fladt ud på en ren, meldrysset overflade. Laver du deep pan pizza, kan du se den specifikke fremgangsmåde i opskriften: Deep pan pizza.

4. Smør pizzadejen med et lag tomatsauce.

5. Top med ost efter eget valg. Du kan få inspiration til pizzaost i denne artikel: Ost til pizza.

6. Tilføj toppings. I visse tilfælde skal visse toppings først tilføjes efter pizzaen har bagt.

7. Bag pizzaen. Som udgangspunkt skal den bage ved høj varme uden brug af varmluft. Bagetiden kan variere, men en grundregel er, at den er færdig, når skorpen er gyldenbrun. Hvis du vil have inspiration til hvordan du får en perfekt pizza i en konventionel ovn kan du læse denne artikel: Perfekt pizza uden pizzaovn.

8. Tilføj eventuelle ekstra toppings og krydderier.

9. Servér pizzaen dampende varm. Velbekomme!

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *