Står festen for døren? Så læs med her og bliv inspireret

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 24. august 2017 | Kategori : Ikke kategoriseret

Annonce: Artiklen er betalt indhold

Skal der være fest, så er der rigtig mange ting, der skal planlægges, koordineres og arrangeres. Står du selv for at lave maden, eller skal den laves udefra? Og skal festen holdes hjemme i privaten, i et forsamlingshus eller noget helt tredje? Uanset hvad, så kan du her få lidt inspiration til, hvordan du beslutter dig for de forskellige ting.

Er du god til at bage og kokkerere generelt, så kan det være du selv skal stå for den del, næste gang du holder fest. Det er naturligvis et stort arbejde, hvis du har inviteret 50 mennesker, men er det en lidt mindre fest, så er det oplagt at vise dine fantastiske kogekundskaber frem til dine gæster. Gæsterne vil uden tvivl sætte pris på en hjemmelavet middag, hvor der er lagt en masse tid og kærlighed i retterne. Hos Bilka finder du alt, hvad du skal bruge til den kulinariske del af festen. Lækre, friske råvarer, samt et stort udvalg af specialiteter er altid tilgængelige. Men søger du først og fremmest noget inspiration til, hvad du skal lave, så kan Bilka altså også hjælpe dig. De har nemlig et stort udvalg af bøger og i forhold til din fest, er det selvfølgelig kogebøger, der vil være interessante. Og her er det altså nærmest uendeligt, hvad du kan finde af bagebøger, superfood-bøger, salatbøger og så videre, så der er rig mulighed for at blive inspireret til din festmenu. Find udvalget her – ud over kogebøger finder du også rejsebøger, krimier, romaner og børnebøger. Så hvis du er en rigtig læsehest, kan du hurtigt blive fristet til at købe den næste bog i den samling, du er i gang med.

Når menuen er på plads…

Så er det tid til at overveje omgivelserne, lokationen, pynt og et eventuelt tema. Har du efterhånden været gift med din partner i lidt over 12 år, så er det på tide at fejre kobberbryllup, og så giver temaet lidt sig selv – nemlig kobber. Kobberbrylluppet er den første store bryllupsdag, og det ville være en skam ikke at fejre den i selskab med familie og gode venner. Nu hvor temaet jo egentlig er givet på forhånd, så er det oplagt at vælge balloner, lys og bordløbere i kobber og måske kombinere det med nogle flotte, hvide duge og servietter. Mulighederne er mange og det er selvfølgelig op til dig, hvad du bedst kan lide. Hos Kija-design er de eksperter i festartikler, og her finder du alt, hvad du skal bruge til at pynte op til kobberbrylluppet. Lige fra vimpler, bannere og bordkort til gæstebøger, klistermærker og endda kobber tuscher. Bliv klar til kobberbryllup her med fine, flotte og romantiske festartikler til at fejre kærligheden. Kija-design gør det nemt og overskueligt at holde fest. Du vælger blot en anledning eller et tema inde på siden, og så er det ellers bare om at slå dig løs i deres verden af pynt og service.

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *