Spanske desserter

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 15. november 2017 | Kategori : Dessert

Til en god spansk aften med masser af Cava, tapas og flamencomusik på anlægget (det sidste er ikke obligatorisk 🙂 hører naturligvis også en lækker, traditionel spansk dessert til at afslutte måltidet.

Vi har for overskuelighedens skyld valgt ikke at bringe desserter på denne hjemmeside, da disse ikke nødvendigvis er en del af et klassisk tapas måltid. Ikke desto mindre skal dem, der gerne vil fuldende måltidet med lidt til den søde tand ikke snydes for et par spanske dessertopskrifter.

Spanske dessert opskrifter

Selvom spanierne ikke på samme måde som fx italienerne og franskmændene har en ”nationaldessert” er der en lang og spændende tradition for kager, desserter og andre søde fristelser i det spanske køkken.

Til at formidle disse spanske dessert delikatesser har vi heldigvis nogle opskrifter, der er dedikeret til det søde køkken!

Du finder links samt en kort beskrivelse af de forskellige spanske desserter nedenfor:

Flan
En traditionel spansk vaniljecreme med karamel. Denne dessert kan minde lidt om den franske Crème Brûlée. Se opskriften her: Flan.

Churros con Chocolate
Spanske fritterede “æbleskiver” med chokoladesauce (se billedet ovenfor). Du finder opskriften her: Churros con Chocolate.

Melon gazpacho
En frisk og sund dessert bestående af bl.a. melon, fersken og tomat. Se opskriften her: Melon gazpacho.

Frixuelos
Spanske pandekager med en smule citronskal. Se opskriften her: Spanske pandekager.

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *