Scones opskrifter

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 5. september 2017 | Kategori : Kager

Scones opskrifter

Er du på udkig efter en opskrift på scones? I så fald er du havnet det helt rigtige sted, da denne hjemmeside er dedikeret til dette traditionelle britiske “hurtigbrød”.

På denne hjemmeside har vi samlet en masse forskellige scones opskrifter, så uanset om du skal servere klassisk engelsk afternoon tea med behørigt tilbehør, om du har lysten, men ikke tiden til at bage lækkert, hjemmelavet brød eller om du ønsker et lidt anderledes brød som tilbehør til middagsmaden, ja så er scones en god idé og du kan garanteret finde en velegnet opskrift her på siden.

Historien om scones

Scones blev opfundet i skotland og har efter sigende fået deres navn fra The Stone of Destiny (eller Scone), der var det sted, hvor skotske konger engang blev kronet. Mens de oprindelige scones var trekantede og blev bagt med havre, kan de moderne udgaver antage en lang række forskellige former, ligesom de oftest er baseret på almindelig hvedemel.

Scones har som sagt altid været et såkaldt hurtigbrød, hvilket skal tages helt bogstaveligt! Det tager ikke mere end 15 til 20 minutter at bage en omgang scones, da dejen hverken skal æltes eller hæve, ligesom brødet typisk kun skal bage i ca. 10 minutter. Scones passer med andre ord perfekt ind i en moderne og fortravlet hverdag!

Opskrifter på scones

På denne hjemmeside har vi samlet en masse forskellige opskrifter på scones. Her finder du for eksempel den klassiske engelske scones opskrift, der samtidig kan fungere som en grundopskrift op på scones, hvor du i stedet for rosiner kan tilsætte en lang række forskellige ingredienser efter eget valg (fx chokolade, nødder, tørrede tranebær osv.).

Se vores opskrifter på scones

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *