Wienerschnitzel med parmesan
2017-07-26- Køkkentype:Italiensk
- Ret:Hovedret
- Sværhedsgrad:Middel
- Føj til favoritter
- Til: 4 personer
- Tilberedningstid: 15m
Dette er en lidt anderledes, men ikke desto mindre utrolig lækker og velsmagende opskrift på wienerschnitzel, hvor paneringen indeholder knust flæskesvær, parmesanost og forskellige krydderier.
Ingredienser
- 1 drys Salt og peber (efter smag)
- 2 dl Flæskesvær (knust)
- 2 dl Parmesanost (fintrevet)
- 1⁄4 tsk Cayennepeber
- 1⁄2 tsk Paprika
- 1 dl Vand
- 1 Æg
- 1 dl Piskefløde
- 600 g Kalveinderlår
Fremgangsmåde
Trin 1
Bank koteletterne tynde med en kødhammer, drys dem med salt og peber og læg dem til side.
Trin 2
Bland parmesanost, cayennepeber og paprika i en dyb tallerken, hæld knust flæskesvær i en anden og bland æg, vand og fløde i en tredje tallerken.
Trin 3
Start med at vende koteletterne i parmesan-blandingen, overfør dem derefter til fløde-blandingen og slut af med at vende dem i den knuste flæskesvær.
Trin 4
Opvarm lidt fedtstof ved høj varme på en pande. Steg dine wienerschnitzler i ca. 3-4 minutter på hver side.
Bedømmelse
(5 / 5)
1 har bedømt denne opskrift