Wienerschnitzel med parmesan

2017-07-26
  • Til: 4 personer
  • Tilberedningstid: 15m

Dette er en lidt anderledes, men ikke desto mindre utrolig lækker og velsmagende opskrift på wienerschnitzel, hvor paneringen indeholder knust flæskesvær, parmesanost og forskellige krydderier.

Ingredienser

  • 1 drys Salt og peber (efter smag)
  • 2 dl Flæskesvær (knust)
  • 2 dl Parmesanost (fintrevet)
  • 1⁄4 tsk Cayennepeber
  • 1⁄2 tsk Paprika
  • 1 dl Vand
  • 1 Æg
  • 1 dl Piskefløde
  • 600 g Kalveinderlår

Fremgangsmåde

Trin 1

Bank koteletterne tynde med en kødhammer, drys dem med salt og peber og læg dem til side.

Trin 2

Bland parmesanost, cayennepeber og paprika i en dyb tallerken, hæld knust flæskesvær i en anden og bland æg, vand og fløde i en tredje tallerken.

Trin 3

Start med at vende koteletterne i parmesan-blandingen, overfør dem derefter til fløde-blandingen og slut af med at vende dem i den knuste flæskesvær.

Trin 4

Opvarm lidt fedtstof ved høj varme på en pande. Steg dine wienerschnitzler i ca. 3-4 minutter på hver side.

Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Bearnaise sauce

  • De fire årstider – pizza quattro stagioni

  • Pizza med hjemmelavet kebab og creme fraiche dressing

  • Kartoffelpizza

  • Koldhævet pizzadej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *