Tzatziki med græsk yoghurt
2017-08-23- Køkkentype:Græsk
- Ret:Salat, Tilbehør
- Sværhedsgrad:Middel
- Føj til favoritter
- Til: 4 Personer
- Tilberedningstid: 20m
Denne opskrift på tzatziki med græsk yoghurt minder meget om klassisk græsk tzatziki. Der er dog et par små forskelle. Den vigtigste er at denne opskrift ikke indeholder eddike. Den er derfor mindre syrlig og af samme årsag mere børnevenlig.
Denne tzatziki med græsk yoghurt er ligesom det meste mad fra Grækenland utrolig let at lave. God fornøjelse!
Ingredienser
- 1 Agurk
- 3 fed Hvidløg
- 500 ml Græsk yoghurt
- 1 tsk Olivenolie
- 1 hndf Dild (finthakket)
- 1 drys Salt og friskkværnet peber (valgfrit, efter smag)
Fremgangsmåde
Trin 1
Skræl agurken, fjern frøene og skær den i meget små strimler. du kan også vælge at rive den.
Trin 2
Læg agurkestykkerne i et dørslag og lad dem dryppe af i et kvarters tid.
Trin 3
Pres det sidste overskydende vand ud af agurken i dørsalget.
Trin 4
Pres hvidløget og hak dilden fint.
Trin 5
Bland agurk, hvidløg, yoghurt, dild og olivenolie i en skål. Smag til med salt og peber (valgfrit).
Trin 6
Opbevar tzatziki'en tildækket i køleskabet til den skal serveres.
Bedømmelse
(5 / 5)
1 har bedømt denne opskrift