Tuntatar

2017-08-23
  • Til: 10 portioner
  • Tilberedningstid: 1:30 timer

Den væsentligste forudsætning for en vellykket tuntatar er, at der anvendes meget frisk tunfisk. Køb derfor fisken hos en fiskehandler du stoler på og fortæl ham at den skal spises rå.

Denne tuntatar er fremragende som appetizer eller forret sammen med et glas kølig hvidvin eller champagne. Server den på kiks eller tyndskåret, ristet brød.

Ingredienser

  • 300 g Meget frisk tun
  • 1⁄2 dl Olivenolie
  • 1 Limefrugt
  • 1⁄2 tsk Wasabipulver
  • 1⁄2 spsk Sojasauce
  • 1 tsk Salt
  • 1⁄2 tsk Friskkværnet peber
  • 2 Forårsløg (hakket)
  • 1 Moden avocado

Fremgangsmåde

Trin 1

Skær tunen i små tern og læg den i en skål.

Trin 2

I en anden skål blandes olivenolie, saft og reven skal fra lime, wasabi, sojasauce, salt og peber. Hæld blandingen over tunfisken og bland godt. Tilsæt de hakkede forårsløg.

Trin 3

Skær avocadoen i halve, fjern kerne og skræl og skær den i små tern. Bland forsigtigt avocado ind i tunblandingen.

Trin 4

Stil tuntataren på køl i mindst en time før servering. Serveres på kiks eller ristet brød.

Opskriftstype:, Tags:
Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Tamago

    Tamago

  • Traditionel tamago

    Traditionel tamago

  • Tamago nigiri

    Tamago nigiri

  • Teriyaki sauce

    Teriyaki sauce

  • TNT rulle

    TNT rulle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *