Tomatsauce til pasta

2017-11-10

En ægte italiensk tomatsauce kan laves på utallige måder. Jeg foretrækker at lave denne hurtige version. Sammen med en portion frisk pasta har man et sundt og velsmagende hjemmelavet aftensmåltid på godt 15 minutter!

Ingredienser

2 spsk Olivenolie
1 Stort løg (finthakket)
1 dåse Hakkede tomater
6 Basilikumblade (hakkede)
1 drys Salt og friskkværnet peber (efter smag)

Fremgangsmåde

1. Varm olivenolien i en gryde og svits løget til det er blødt og gennemsigtigt.
2. Tilsæt tomaterne og lad dem simre ved svag varme i 10 minutter.
3. Tilsæt basilikum og smag til med salt og peber og kog videre i 5 minutter.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *