Tamago nigiri
2017-11-16- Køkkentype:Japansk
- Ret:Hovedret
- Sværhedsgrad:Over middel
- Føj til favoritter
- Til: 1 person
- Tilberedningstid: 60m
Jeg skal være ærlig og indrømme, at denne sushi type ikke er en af mine personlige favoritter. Kombinationen af den sødlige tamago omelet og den marinerede ris tiltaler mig ganske enkelt ikke. Jeg ved dog at der er mange, der er uenige og de skal naturligvis ikke snydes for opskriften på denne klassiske nigiri!
Ingredienser
1 dl Sushi ris
1 Tamago
1 stk Noritang
Fremgangsmåde
1. Forbered sushi risen som beskrevet her: Sushi ris.
2. Lav en tamago som beskrevet her: Tamago (enkel version) eller her: Traditionel tamago (vanskelig version – kræver en firkantet tamago pande).
3. Form risen til kugler vha. hånden eller en risform.
4. Skær tamagoen i skiver på ca. 4 x 6 cm.
5. Placer en skive tamago på toppen af en riskugle. Efter behag kan du eventuelt putte en smule wasabi på undersiden af tamagoen.
Bedømmelse
(5 / 5)
1 har bedømt denne opskrift