Svampet chokoladekage
2017-11-10Svampet lækker chokoladekage, som smelter på tungen og er greasy på den lækre måde. Prøv den!
Ingredienser
150 g Smør
450 g Sukker
3 Æg
75 g Kakaopulver
600 g Hvedemel
3 tsk Natron
7 dl Kærnemælk
1 tsk Vanillesukker
Fremgangsmåde
Forvarm din ovn på 200 grader.
Smelt smør i en gryde og tilsæt sukker.
Rør dernæst æggene i et af gangen og pisk det sammen til en luftigt masse.
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål og tilsæt dem skiftevis med kærnemælk i æggemassen, så det bliver til en luftig dej.
Hæld dejen i en smurt bradepande på 30*40 cm.
Bag kagen i ovnen i ca. 20-25 min.
Nyd den afkølet med sigtet flormelis på toppen.
Noter
Tilsæt evt. hakkede nødder i dejen.
Bedømmelse
(0 / 5)
0 har bedømt denne opskrift