Svampet chokoladekage

2017-11-10

Svampet lækker chokoladekage, som smelter på tungen og er greasy på den lækre måde. Prøv den!

Ingredienser

150 g Smør
450 g Sukker
3 Æg
75 g Kakaopulver
600 g Hvedemel
3 tsk Natron
7 dl Kærnemælk
1 tsk Vanillesukker

Fremgangsmåde

Forvarm din ovn på 200 grader.

Smelt smør i en gryde og tilsæt sukker.

Rør dernæst æggene i et af gangen og pisk det sammen til en luftigt masse.

Bland de tørre ingredienser sammen i en skål og tilsæt dem skiftevis med kærnemælk i æggemassen, så det bliver til en luftig dej.

Hæld dejen i en smurt bradepande på 30*40 cm.

Bag kagen i ovnen i ca. 20-25 min.

Nyd den afkølet med sigtet flormelis på toppen.

Noter

Tilsæt evt. hakkede nødder i dejen.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *