Stegte kartofler med rosmarin og hvidløg
2017-11-09Hvis du er udkig efter stegte kartofler som er gyldensprøde udenpå med lækkert, blødt indmad, så prøv disse stegte kartofler, der er delikat krydret med frisk rosmarin og hvidløg.
Ingredienser
700 g Kartofler (skrællede og skåret i mellemstore stykker)
2 spsk Olivenolie
2 fed Hvidløg (finthakket)
1 hndf Frisk rosamarin (finthakket)
1 drys Salt (efter smag)
Fremgangsmåde
1. Skyl kartoffelstykkerne under rindende koldt vand for at fjerne det overskydende stivelse og kog dem derefter i letsaltet vand i 10 minutter.
2. Dræn dem og pensel dem med olivenolie.
3. Bland dem med rosmarin, hvidløg og salt og steg dem ved 200°C i en forvarmet ovn i cirka 45 minutter. Vend dem 2 gange under stegningen.
Bedømmelse
(5 / 5)
1 har bedømt denne opskrift