Spaghetti og pølser
2017-11-10Dette er en opdateret og ikke mindst opgraderet version af den klassiske danske studenterspise, spaghetti med pølser. Her har vi valgt at bruge en lækker italiensk svinekødspølse og en masse spændende krydderier og vupti! har man en særdeles velsmagende pastaret med pølse, som oven i købet ikke er nævneværdigt vanskeligere at lave end den danske pendant!
Ingredienser
75 g Smør
1 Løg (pillet og hakket)
1 fed Hvidløg (pillet og finhakket)
300 g Svinekødspølse
1 Rosmarinkvist (finhakket)
1 1⁄2 dl Tør hvidvin
1 knsp Muskatnød (friskreven)
1 knsp Stødt nellike
1 drys Salt og friskkværnet peber (efter smag)
400 g Pasta
75 g Parmesan (friskreven)
Fremgangsmåde
1. Varm smørret og svits løg og hvidløg til det er gennemsigtigt.
2. Tag skindet af pølsen og skil kødet ad med en gaffel. Kom det på panden og steg det, til det er godt brunt.
3. Tilsæt rosmarin og vin og lad det simre i 10 minutter. Tilsæt muskatnød, nellike, salt og peber.
4. Kog pastaen som anvist på pakken. Hæld vandet fra og lad den dryppe af.
5. Bland pastaen med pølseblandingen og den revne Parmesan.
Bedømmelse
(0 / 5)
0 har bedømt denne opskrift