Sommer pastasalat
2017-11-10Hvis du har brug for en forfriskende og farverig sommer pastasalat er denne opskrift et rigtig godt bud. Den er let og hurtig at lave og smager fremragende alene eller sammen med sommerens grillmad.
Spises denne pastasalat alene beregnes dobbelt portion!
Ingredienser
200 g Frisk mozzarella ost (eventuelt bøffelmozzarella)
400 g Solmodne cherry tomater
15 Friske basilikumblade
200 g Tørret pasta
Olivenolie
1 drys Salt og peber (efter smag)
Balsamico og revet parmesan (valgfrit)
Fremgangsmåde
1. Kog pastaen efter pakkens anvisning i en stor gryde med rigeligt, letsaltet vand.
2. Mens pastaen koger klargøres de øvrige ingredienser. Skyl og hak tomaterne i kvarte.
3. Skyl og hak basilikumbladene groft.
4. Skær mozzarellaen i små terninger.
5. Hæld det hele i en skål og tilsæt en god sjat olivenolie. Smag til med salt og friskkværnet peber.
6. Tilsæt balsamico, hvis du føler for det.
7. Hæld vandet fra den færdigkogte pasta og bland det i skålen. Pynt evt. med frisk parmesan ost i spåner.
8. Lad salaten køle ned til stuetemperatur og server!
Bedømmelse
(0 / 5)
0 har bedømt denne opskrift