Soltørret tomat tapanade
2017-09-28- Ret:Tilbehør
- Sværhedsgrad:Let
- Føj til favoritter
- Til: 1 portion
- Tilberedningstid: 5m
Lækker smagfuld tapanade, som hurtigt og nemt kan blendes sammen, og som er en sikker vinder som dip til brød, grissini mv.
Jeg har valgt at bruge soltørrede tomater i olie, da der både skal bruges soltørrede tomater og olie, og på denne måde får man begge dele i én, og det giver en rigtig god smag. Desuden er konsistensen af tomaterne nemmere at arbejde med, da de har ligget i olien, end hvis det er den tørre variant, der først skal blødes op.
Ingredienser
1 glas Soltørrede tomater i olie
1 dl Grønne oliven
1 1⁄2 spsk Kapers
2 fed Hvidløg
1 drys Salt (efter smag)
Fremgangsmåde
1. Hæld samtlige ingredienser i blenderen og blend til tapanaden får den ønskede konsistens
2. Smag til med salt.
Bedømmelse
(2.7 / 5)
3 har bedømt denne opskrift