Rulle med spicy tun
2017-05-19- Køkkentype:Japansk
- Ret:Hovedret
- Sværhedsgrad:Over middel
- Føj til favoritter
- Til: 2 personer
- Forberedelsestid: 60m
Denne rulle er (endnu) en af mine personlige favoritter. Generelt har jeg en forkærlighed for sushi med tun, men i dette tilfælde får tunen lige et ekstra pift pga. tilføjelsen af et skud shichimi togarashi.
Shichimi togarashi er en japansk krydderiblanding bestående af 7 forskellige krydderier. Blandingen kan købes hos de fleste asiater købmænd samt i velassorterede supermarkeder.
Ingredienser
- 3 dl sushi ris
- 1 spsk Hvide sesamfrø
- 4 stk Noritang
- 200 g Rå tun
- 1 spsk Mayonnaise
- 1⁄2 tsk Shichimi togarashi
Fremgangsmåde
Trin 1
Tilbered sushi risen som anvist i denne artikel: Sushi ris.
Trin 2
Hak tunen og bland den med mayo og shichimi togarashi
Trin 3
Læg en plade nori på en bambusmåtte og fordel sushiris på tangpladen.
Trin 4
Spred sesamfrø på sushirisen.
Trin 5
Placer tunblandingen på langs på risen.
Trin 6
Rul bambusmåtten og form sushirullen som en cylinder.
Trin 7
Skær rullen i mundrette bider.
Bedømmelse
(5 / 5)
1 har bedømt denne opskrift