Rulle med spicy tun

2017-05-19
  • Til: 2 personer
  • Forberedelsestid: 60m

Denne rulle er (endnu) en af mine personlige favoritter. Generelt har jeg en forkærlighed for sushi med tun, men i dette tilfælde får tunen lige et ekstra pift pga. tilføjelsen af et skud shichimi togarashi.

Shichimi togarashi er en japansk krydderiblanding bestående af 7 forskellige krydderier. Blandingen kan købes hos de fleste asiater købmænd samt i velassorterede supermarkeder.

Ingredienser

  • 3 dl sushi ris
  • 1 spsk Hvide sesamfrø
  • 4 stk Noritang
  • 200 g Rå tun
  • 1 spsk Mayonnaise
  • 1⁄2 tsk Shichimi togarashi

Fremgangsmåde

Trin 1

Tilbered sushi risen som anvist i denne artikel: Sushi ris.

Trin 2

Hak tunen og bland den med mayo og shichimi togarashi

Trin 3

Læg en plade nori på en bambusmåtte og fordel sushiris på tangpladen.

Trin 4

Spred sesamfrø på sushirisen.

Trin 5

Placer tunblandingen på langs på risen.

Trin 6

Rul bambusmåtten og form sushirullen som en cylinder.

Trin 7

Skær rullen i mundrette bider.

Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Tamago

    Tamago

  • Traditionel tamago

    Traditionel tamago

  • Tamago nigiri

    Tamago nigiri

  • Teriyaki sauce

    Teriyaki sauce

  • TNT rulle

    TNT rulle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *