Røræg / scrambled eggs
2017-07-03- Ret:Tilbehør
- Sværhedsgrad:Let
- Føj til favoritter
- Til: 2 personer
- Tilberedningstid: 10m
Røræg – eller scrambled eggs – som denne klassiske brunchservering ligeså ofte kaldes i Danmark er sammen med et par skiver perfekt ristet bacon nærmest obligatorisk på enhver brunchtallerken med respekt for sig selv!
Ingredienser
- 2 Store æg (eller 3-4 mellem/små)
- 2 spsk Mælk
- 1 drys Salt og friskkværnet peber
- 1 drys Frisk persille (valgfrit)
Fremgangsmåde
Trin 1
Slå æggene ud i en lille skål og tilsæt mælk. Krydr med salt og peber og rør grundigt med et piskeris.
Trin 2
Opvarm en pande med en smule fedtstof. Har du ristet bacon kan du med fordel bruge lidt af den overskydende baconfedt (det giver en rigtig god smag til røræggen).
Trin 3
Hæld blandingen ud på panden og sørg for jævnligt at skrabe bunden med en spatel. Røræggen er færdig efter 2 til 3 minutter. Pynt eventuelt med lidt hakket persille som vist på billedet.
Bedømmelse
(5 / 5)
2 har bedømt denne opskrift