Red Dragon rulle
2017-11-13- Køkkentype:Japansk
- Ret:Hovedret
- Sværhedsgrad:Over middel
- Føj til favoritter
- Til: 4 personer
- Tilberedningstid: 60m
En flot og lækker klassisk sushi rulle. Rullen indeholder Sriracha sauce, der er en thailandsk hot chili sovs, som efterhånden er blevet ret lettilgængelig herhjemme.
Ingredienser
4 dl Sushi ris
6 stk Noritang
1 Avocado
150 g Rå tun
1 spsk Sriracha sauce
1⁄2 Agurk
1 dl Tobiko (rød kaviar)
1⁄2 dl Ristede løg
1 tsk Sorte sesamfrø
Fremgangsmåde
1. Kog en portion sushi ris.
2. Udskær tunen i kvadratiske stænger.
3. Skær avocadoen i halve og fjern stenen.
4. Brug en stor ske for at tage avocado frugtkødet ud af det hårde skind og vær omhyggelig med ikke at ødelægge avocado-halvdelen.
5. Skær avocadoen i skiver.
6. Skær agurken i lange, tynde pinde.
7. Rul sushien som en inside-out og brug tun, avocado, agurk og en tynd streg Sriracha sovs som fyld.
8. Drys tobiko, stegte løg og sorte sesamfrø på toppen.
Bedømmelse
(0 / 5)
0 har bedømt denne opskrift