Ponzu sauce

2017-11-13
  • Til: 2 dl ponzu
  • Tilberedningstid: 5m

Ponzu er en syrlig sauce lavet med citronsaft, sojasauce, Mirin (sød risvin) og Dashi (fiske/tang bouillon).

Ponzu sauce kan bruges som dip til en lang række forskellige japanske retter.

Saucen er en mørkebrun, syrlig og vandig konsistens. Den er simpel at lave, og du kan opbevare den i køleskabet i op til en måned.

Ingredienser

1⁄2 dl Vand
1 pk Dashi pulver
3⁄4 dl Sojasauce
1⁄2 dl Citronsaft
1 spsk Riseddike

Fremgangsmåde

1. Bland Dashi og vand i en skål og tilsæt alle de andre ingredienser.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Bearnaise sauce

  • Tamago

    Tamago

  • Traditionel tamago

    Traditionel tamago

  • Tamago nigiri

    Tamago nigiri

  • Teriyaki sauce

    Teriyaki sauce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *