Pizzadej uden gær

2017-08-23
  • Til: 1 stor pizza
  • Tilberedningstid: 30m

Denne opskrift giver en tynd og sprød pizzadej. Dejen indeholder ikke gær, så du skal ikke bekymre dig om at afsætte tid til hævning! I stedet anvendes bagepulver som hævemiddel. Det betyder, at denne opskrift er særdeles velegnet, hvis tiden er knap.

Ingredienser

  • 3 dl Hvedmel
  • 3 dl Fuldkornsmel
  • 2 tsk Bagepulver
  • 1 dl Majsmel
  • 3 dl Vand
  • 1 tsk Salt

Fremgangsmåde

Trin 1

Forvarm ovnen til 200 °C.

Trin 2

Bland alle de tørre ingredienser i en mellemstor skål.

Trin 3

Tilsæt vand og ælt med hænderne til dejen former sig som en fin og glat kugle.

Trin 4

Form dejen til en tynd pizza og bag den i 10 til 15 minutter.

Trin 5

Tilføj tomatsauce, ost og toppings og bag i yderligere 15 minutter eller til kanten er gylden brun.

Bedømmelse

(3.3 / 5)

3.3 5 22
Bedøm denne opskrift

22 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Bearnaise sauce

  • De fire årstider – pizza quattro stagioni

  • Pizza med hjemmelavet kebab og creme fraiche dressing

  • Kartoffelpizza

  • Koldhævet pizzadej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *