Pizzadej uden gær
2017-08-23- Køkkentype:Italiensk
- Ret:Bagværk, Hovedret
- Sværhedsgrad:Let
- Føj til favoritter
- Til: 1 stor pizza
- Tilberedningstid: 30m
Denne opskrift giver en tynd og sprød pizzadej. Dejen indeholder ikke gær, så du skal ikke bekymre dig om at afsætte tid til hævning! I stedet anvendes bagepulver som hævemiddel. Det betyder, at denne opskrift er særdeles velegnet, hvis tiden er knap.
Ingredienser
- 3 dl Hvedmel
- 3 dl Fuldkornsmel
- 2 tsk Bagepulver
- 1 dl Majsmel
- 3 dl Vand
- 1 tsk Salt
Fremgangsmåde
Trin 1
Forvarm ovnen til 200 °C.
Trin 2
Bland alle de tørre ingredienser i en mellemstor skål.
Trin 3
Tilsæt vand og ælt med hænderne til dejen former sig som en fin og glat kugle.
Trin 4
Form dejen til en tynd pizza og bag den i 10 til 15 minutter.
Trin 5
Tilføj tomatsauce, ost og toppings og bag i yderligere 15 minutter eller til kanten er gylden brun.
Bedømmelse
(3.3 / 5)
22 har bedømt denne opskrift