Pastasalat med pesto
2017-11-10Når der skal grilles, er der næppe meget tilbehør, som er mere velegnet end denne lækre og nemme pastasalt med pesto. Man kan enten vælge at lave pestoen selv, eller man kan købe en færdiglavet grøn pesto, når det skal gå hurtigt. Det sidste er så absolut et brugbart alternativ, såfremt man køber en pesto af god kvalitet.
Ingredienser
400 g Pastaskruer
1 dl Basilikum pesto
1 spsk Oliven (finhakkede)
1⁄2 dl Pinjekerner
1 dl Ærter
200 g Cherrytomater (i halve)
1 hndf Friske basilikumblade (grofthakkede)
1 spsk Olivenolie
1 drys Salt og friskkværnet peber (efter smag)
Fremgangsmåde
1. Kog pastaen som anvist på pakken eller til den er “al dente”. Hæld vandet fra og lad den dryppe af.
2. Put pastaen i en stor skål og tilsæt alle de øvrige ingredienser. Rør rundt og smag til med salt og peber. Denne pastasalat bør serveres afkølet eller ved stuetemperatur.
Bedømmelse
(0 / 5)
0 har bedømt denne opskrift