Pastasalat med kylling og bacon
2017-09-14- Ret:Hovedret, Salat
- Sværhedsgrad:Begynder
- Føj til favoritter
- Til: 1 person
- Tilberedningstid: 20m
Pastasalat med kylling og bacon er en klassisk favorit, der kan spises året rundt som et måltid i sig selv til frokost eller aftensmad. Den er let at lave og man kan så at sige tømme køleskabet, når det kommer til hvilke ingredienser man vil tilsætte. Nedenstående ingredienser skal med andre ord blot ses som vejledende!
Ingredienser
1 fed Hvidløg (finthakket)
1 stk Forårsløg (i skiver)
1 Kyllingebryst (evt. en rest kylling fra dagen før)
3 skv Bacon
1 Tomat (i tern)
150 g Penne pasta
2 spsk Olivenolie
3 spsk Balsamico eddike
1⁄2 tsk Salt
1⁄2 dl Parmesanost (revet)
1 hndf Frisk basilikum (groft hakket)
Fremgangsmåde
1. Kog pastaen i letsaltet vand som anvist på pakken. Hæld vandet fra den færdige pasta og lad den køle af.
2. Med mindre du bruger en rest kylling fra dagen før, skal du starte med at stege kyllingebrystet på panden i en smule fedtstof. Tilsæt bacon og steg videre ved medium kraftig varme. Skær den færdigstegte bacon og kylling i små skiver og vend det i den afkølede pasta
3. Hak grøntsagerne og vend dem forsigtigt i pastasalaten.
4. Bland en dressing af olivenolie, balsamico og salt og hæld den over salaten.
5. Pynt med revet parmesan og frisk basilikum.
Bedømmelse
(4.5 / 5)
2 har bedømt denne opskrift