Pasta med chilisauce

2017-07-26
  • Til: 4 personer
  • Tilberedningstid: 20m

Denne opskrift på pasta med chilisauce kaldes “Arrabbiata” i Italien, der betyder rasende eller vred. Den ingrediens der gør pastaen vred er naturligvis chilien! Se vores opskrift på italiensk pasta med chilisauce, der vil få indisk mad til at virke mild i sammenligning!

Ingredienser

  • 6 spsk Olivenolie
  • 2 fed Hvidløg (pillet og hakket)
  • 2 Chili (finhakkede)
  • 1 dåse Hakkede tomater
  • 1 drys Salt (efter smag)
  • 400 g Tørret pasta
  • 2 spsk Persille (finhakket)
  • 75 g Parmesan (friskreven)

Fremgangsmåde

Trin 1

Varm olien og svits hvidløg og chili nogle få sekunder.

Trin 2

Tilsæt tomaterne og lad dem koge ved svag varme i et kvarter. Smag til med salt.

Trin 3

Kog pastaen som anvist på pakken eller til den er "al dente". Hæld vandet fra og lad den dryppe af.

Trin 4

Kom pastaen og persillen i saucen og bland det godt sammen med den revne ost.

Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Bearnaise sauce

  • De fire årstider – pizza quattro stagioni

  • Pizza med hjemmelavet kebab og creme fraiche dressing

  • Kartoffelpizza

  • Koldhævet pizzadej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *