Pasta med chilisauce
2017-07-26- Køkkentype:Italiensk
- Ret:Hovedret
- Sværhedsgrad:Let
-
Føj til favoritter
- Til: 4 personer
- Tilberedningstid: 20m
Denne opskrift på pasta med chilisauce kaldes “Arrabbiata” i Italien, der betyder rasende eller vred. Den ingrediens der gør pastaen vred er naturligvis chilien! Se vores opskrift på italiensk pasta med chilisauce, der vil få indisk mad til at virke mild i sammenligning!
Ingredienser
- 6 spsk Olivenolie
- 2 fed Hvidløg (pillet og hakket)
- 2 Chili (finhakkede)
- 1 dåse Hakkede tomater
- 1 drys Salt (efter smag)
- 400 g Tørret pasta
- 2 spsk Persille (finhakket)
- 75 g Parmesan (friskreven)
Fremgangsmåde
Trin 1
Varm olien og svits hvidløg og chili nogle få sekunder.
Trin 2
Tilsæt tomaterne og lad dem koge ved svag varme i et kvarter. Smag til med salt.
Trin 3
Kog pastaen som anvist på pakken eller til den er "al dente". Hæld vandet fra og lad den dryppe af.
Trin 4
Kom pastaen og persillen i saucen og bland det godt sammen med den revne ost.
Bedømmelse
(5 / 5)
1 har bedømt denne opskrift