Pasta carbonara

2017-11-10

Denne pastaret er blandt de mest klassiske og populære retter fra Italien. Som det er tilfældet med de fleste populære retter så kan også Pasta Carbonare laves på en lang række forskellige måder. Denne version er den helt enkle udgave baseret på bacon, æggeblommer og reven Pecorino ost.
For flere opskrifter på pasta carbonara kan det anbefales at tjekke vores søsterside Carbonara.dk. Her finder du en masse forskellige udgaver af denne populære opskrift. Du besøger den ved at klikke her: Carbonara.

Ingredienser

400 g Tørret pasta
50 g Smør
200 g Bacon (skåret i strimler)
4 Æggeblommer
1 spsk Mælk
100 g Pecorino ost (friskreven)
1 drys Friskkværnet peber (efter smag )

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter pakkens anvisninger til den er al dente. Hæld vandet fra og lad den dryppe af.
2. Varm smørret i en gryde og rist baconen til den er letbrunet. Sæt den til side.
3. Pisk æggeblommer og mælk let sammen i en skål og tilsæt den revne ost. Hæld æggeblandingen i baconen og tilsæt pastaen. Varm det igennem om nødvendigt, men vær omhyggelig med ikke at koge æggene! Bland godt og smag til med masser af peber.

Bedømmelse

(4 / 5)

4 5 2
Bedøm denne opskrift

2 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Bearnaise sauce

  • De fire årstider – pizza quattro stagioni

  • Pizza med hjemmelavet kebab og creme fraiche dressing

  • Kartoffelpizza

  • Koldhævet pizzadej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *