Rå jordbærpuré, hvid chokolade og frisk mynte

2017-11-10

Den første fredagspandekage er en lækker kombination af rå jordbærpuré, hvid chokolade og frisk mynte.

Ingredienser

200 g Frosne jordbær
3 spsk Sukker
1 hndf Hvid chokolade
1 Kvist mynte

Fremgangsmåde

For at få en tykkere konsistens og en friskere smag valgte jeg at lave jordbærpuréen rå, altså uden at varme bærrene op. Det var ret let. Jeg tøede de frosne jordbær op, hældte saften fra og blendede bærrene med sukker. Hvis jeg havde beholdt saften eller varmet bærrene op, ville jeg have fået en tyndere og mere sovset puré.

Derefter hakkede jeg lidt hvid chokolade, skyllede en kvist frisk mynte og så var denne fredags pandekage klar til servering.

Udover en himmelsk smagskombination af syrlig mynte, friske og søde jordbær og den helt søde og knasende hvide chokolade var fredagspandekagen en fryd at se på med sine flotte farver.

Til sommer kunne man lave den med friske jordbær. Så ville jeg nok bruge den hvide chokolade i en hvid chokoladesovs for at have en ingrediens, der var flydende i konsistensen.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *